استراتژی های تبليغاتی

استراتژی های تبليغاتی و نتایج آن

استراتژی های تبليغاتی

بررسی استراتژی های تبليغاتی و نتایج آن ها یکی از راههای کاهش عدم اطمینان محیطی توسط سازمان ها و کسب کارها می باشد.با داشتن استراتژی های استاندارد تبلیغاتی می توان تبلیغات را به شکل صحیح و در زمان مناسب برای مخاطب هدف انجام داد .

برای داشتن استراتژی استاندارد تبلیغاتی باید به نکات زیر توجه کنیم:

  • وضعیت روان شناختی مخاطبان
  • شاخص جمعیت شناسی مخاطبان
  • سبک زندگی و علایق مشتریان بالقوه
  • میزان وفاداری مشتریان بالفعل
  • رسانه هایی که بیشتر مخاطبان در معرض آن هستند
  • میزان تحصیلات افراد هدف
  • تصویر فعلی از برند در ذهن مخاطبان
  • تصویر برند که خواهان ایجاد آن هستیم
  • نوع و ماهیت محصول یا خدمتی که خواهان تبلیغ آن هستیم

انجام تبلیغات به شیوه استاندارد چه نتیجه ای در بر خواهد داشت؟

به کارگیری صحیح تبلیغات و آگاه سازی مخاطبان هدف از نوع فعالیت برند محصولات و خدمات مزیتهای رقابتی نسبت به رقبا را در کاهش عدم اطمینان محیطی و ایجاد تصویر مثبت در ذهن مشتریان بسیار حائز اهمیت می باشد.

 مزایای استراتژی های تبليغاتی

کاهش فشار رقابتی :

رقابت و فعالیت های رقبا در بازارها از عوامل کلیدی موفقیت و رشد کسب و کارها می باشد و از طرفی اتخاذ تدابیر نادرست در محیط رقابتی شرکت و سازمان در شرایط نامناسبی که فعالیت را غیر سود آور در ابعاد مالی قرار می دهد.

در نتیجه با انجام تبلیغات اصولی و مطابق با استانداردهای صنعت تبلیغات و با گرایش به مشتری می توان با تاکید بر نقاط قوت سازمان تصویری واضح در ذهن مخاطب هدف ساخته می سازد.

مطالعه هیجان انگیز  تحلیل فنی بصری تبلیغ پورشه

در نهایت به توجه و درگیری مشتری با برند و فعالیت شرکت منجر خواهد شد.

ثبت تقاضا برای کالا:

با معرفی محصولات و خدمات همواره تقاضا برای کالا ها به شکل پایدار خواهد بود زیرا تبلیغات از عوامل مهم و زمینه ساز ایجاد تقاضا در ذهن و ناخودآگاه مشتری میشود .

ایجاد وجهه برای خود :

با به کارگیری تبلیغات یه شکل اصولی و مطابق با استانداردهای جدید و مورد اعتماد امری مهم می باشد که در نهایت تصویر سازی از برند،محصولات،خدمات را به درستی در ذهن مشتری ایجاد می نماید .

پیدایش مشتریان متعدد نه تنها مشتریان فعلی :

مشتریان جدید در پی تبلیغات از برند و نوع فعالیت ما آگاه می شوند و با ایجاد استراتژی یکپارچه تبلیغاتی و به ویژه تبلیغات دیجیتال این حلقه کامل شده و مشتریان بالقوه به بالفعل تبدیل می شوند.

در این وضعیت شاهد اثر بخشی تبلیغات و راهکارهای برند سازی می شویم.

مرجله بعد گرفتن فیدبک های منظم از بازار هدف و نوع نگرش به برند و عملکردی که مشتریان در اثر تبلیغات نسبت به محصولات و خدمات ما انجام می دهند،است.

زیرا در این مرحله مشخص می شود که تلاش ها در مسیر درست انجام شده اند یا خیر و آیا این استراتژی ها دارای کارایی لازم برای نیل به اهداف را دارند یا باید در آنها بازنگری صورت پذیرد.

لذا ارائه شاخص های سنجش نتایج استراتژی برای کارهای تبلیغاتی و برندسازی به منظور جلوگیری از هدر رفت منابع سازمان امری بسیار مهم می باشد.

شکست برنامه های تبلیغاتی همواره حامل پیام هایی می باشد که حتما باید برای تلاش های بعدی در نظر گرفته شوند تا مجددا تکرار نشوند و نقاط ضعف برنامه ها را نمایان سازند.

مطالعه هیجان انگیز  ماهیت محتوای تولیدی برای برندسازی و تبلیغات خوب به چه عواملی بستگی دارد؟

 

برای انجام تبلیغات نتیجه بخش به این صفحه مراجعه نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *